USB-minne med eget tryck

Ett av de mest uppskattade reklamprylarna att ge bort på mässor eller till kunder är USB-minnen. Att dessutom lägga in företagets logotyp säkerställer att kunden kommer minnas varifrån denne fått USB-minnet.

Det som skiljer USB-minnen och andra reklamgåvor är att dessa kan användas flera gånger om jämfört med pennor och andra prylar som förbrukas efter en tids användning.

Frågan är då vilket USB-minne du ska välja? Det vanligaste är så kallade Twister-minnen där höljet som skyddar kontakten vrids in eller ut. Fördelen är att man slipper tappa bort locket som annars är vanligt för andra typer. Man kan också ta sitt USB-minne till en helt ny nivå genom att designa ett helt eget i form av företagets maskot eller ett annat kännetecken.

Nästa fråga är hur vilken storlek man bör köpa. Detta bör också kundanpassas så att man inte ger bort ett minne som är för litet. Runt 8-16GB brukar vara tillräckligt för de flesta, men man bör komma ihåg att mängden utrymme som behövs ökar med tiden. Vill man att gåvan ska användas lite mer långsiktigt så kan 32-64GB USB-minne vara ett bättre alternativ.

Vidare bör man fundera över vilken typ av USB-minne man ska köpa. De flesta föredrar USB 3.0 som är betydligt snabbare än den äldre 2.0-varianten. Själva anslutningen bör man också fundera över. Äldre USB-B fungerar till de flesta datorer och laptops, men för telefoner kräver att man sätter en adapter emellan för att fungera med micro-B eller mini-B. Idag är USB-C på väg att bli den nya standarden vilket är ett gott argument för att välja USB-minnen med typ C anslutning.

Samtliga USB-minnen finnas att köpa hos usbkompaniet där du kan välja USB-minnen med eget tryck eller lasergravyr.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *